Me Made May ’15 Esimene kokkuvõte. Ja mooniseelik.

Me Made May ’15 esimese pooliku ja teise nädala kokkuvõte piltidena.

Esimestel mai nädalatel jõudsin kanda selliseid rõivaid:

MeMadeMay'15

Seelik oli seljas tegelikult kahel päeval, teisel päeval ei jõudnud kaamera ette.

MeMadeMay'15

Minu üks lemmikpluuse!

Teisel täisnädalal tulid sellised pildid:

Me Made May '15

Minu moonidega seelik. Kaua aega võtsin hoogu, et lühemaks teha. Ostsin kohalikust taaskasutuskeskusest kuue sendiga. Otsisin arvutist pilte, milline ta enne välja nägi, kuid no enam üles ei leia, vist juba kõvakettale need pildid läinud.. Igaljuhul seelikul oli pikkust sääremarja kõige jämedama kohani ning ees oli poolde reide ulatuv lõhik (ning eesõmbluste vahel vöölaadne “kaunistus”). Aga need moonid!!

Me Made May '15 Me Made May '15 Me Made May '15

Ja ülejäänud nädal:

Me Made May '15

Endiselt üks lemmikuid kampsuneid. Ainult et nüüdseks tundub see värv nii kahvatu, mistõttu tihti kannan koos salliga, et särtsu juures oleks..

Me Made May '15

Kõige tihedamat kandmist leidev kleit! Ainuke asi, et vööümbermõõt on taaskord kahanenud ja see kleit veidi ka suurest raskusest vajunud, seega peab vist külgedelt hakkama kokku võtma!

Me Made May '15

Seda pluusi selle aastanumbri sees polegi veel kandnud. Ja mulle nii meeldib, et nii soe on juba, et kodus saab paljajalu käia (meil põranda all viliseb tuul, seega põrandad praegu veel üsna jahedad olnud, villud on ikka parimad sõbrad!).

Me Made May '15

Ja noh, peaks vist veel kleite õmblema, sest kui ma kapis haaran kleidi, siis vaid selle! Kõik masstoodang jääb puutumata, kuigi iseenesest toredaid kleite mul ju justkui oleks..

Mis ma oskan kosta.. Mulle meeldib omatehtud asju kanda, mulle meeldiks, kui ma nüüd jõuaks kõik oma sahtlid ja kapi nendega täita!

Parimate soovidega

Kai-Epp

4 thoughts on “Me Made May ’15 Esimene kokkuvõte. Ja mooniseelik.

  1. Mul on sama lugu – kõige parema meelega kannaks isetehtud asju, aga päris kõike pole veel… Tuleb põhjalikumalt läbi mõelda, millistest esemetest on kõige suurem puudus ja esimese hooga just need valmis õmmelda. Su moonidega seelik on vägev leid ja tõeline pilgupüüdja! 🙂

    • Jah, tuleks teha põhjalik nimekiri, mida vaja on ja selle järgi plaanida oma õmblemisi. Siiamaani olen aga seda kõike edasi lükanud.
      Mooniseelik püüab tõesti pilku, eriti hallil päeval. Sai kogetud Tartu kesklinnas. 😛

Ütle sõna sekka